De snelste auto’s

Posted by admin
on 20 december 2018

In een snelle auto rijden wilt bijna iedereen wel, maar welke auto’s zijn dan de snelste? 
Hieronder kan je de 5 snelste auto’s vinden. 

Op nummer 5 staat de Saleen S7 Twin, deze auto is gemaakt door een Amerikaans autobedrijf die gespecialiseerd zijn op het produceren van handmatige sportwagens. Deze auto heeft een 750 pk-vermogen, als je de raceversie van deze auto neemt heb je een vermogen van 1000pk. De maximumsnelheid van deze auto is 399km/u. 

Op nummer 4 staat de SSC Ultimate Aero TT, Deze auto is gemaakt door een Amerikaans bedrijf (Shelby Super Cars) die sportwagens voor op de weg maakt. Deze sportwagen heeft een pk van 1100. De maximumsnelheid van deze auto is 418 km/u. 

Op nummer 3 staat de Koenigseg Agera R, Deze auto is ontworpen door Christian von Koeningsegg. Deze sport wagen heeft een vermogen van 1130 pk. De maximumsnelheid van deze auto is 425km/u. 

Op nummer 2 staat de Hennessey Venom GT, Deze sportwagen is gemaakt door een Amerikaans bedrijf ( Hennessey Performance Engineering) dat zich toelegt op het modificeren van sportwagens. Deze sportwagen heeft een vermogen van 1315 pk. De maximumsnelheid van deze auto is 435 km/u. 

Op nummer 1 staat de Bugatti Chironm, deze sportwagen is gemaakt door een Franse autofabriek. De sportwagen heeft een vermogen van 1479pk, dit is waanzinnig veel. Daarom is de topsnelheid van deze auto ook 463 km/u. Een overduidelijke nummer 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *